GFK 300. kötet
Novellák Tudományos Fantasztikus
A Galaktika Fantasztikus Könyvek 300.-ik példányában Nemere István egy művét is olvashatják. Tartalom:

Repüljünk! Repüljünk el a múltba, ami nem egészen a mi múltunk. Repüljünk el a jövőbe, annak sokféle, hol tarkább, hol komorabb színekkel megfestett változatába. És repüljünk el mai világunk legrejtettebb zugaiba, ahol olyan eseményeknek lehetünk tanúi,... Tovább

Mr. MC immár nyomtatott könyv formában is!
Aktualitás

Az eddig csak hangoskönyvként hallgatható Mr. MC regény megjelent hagyományos könyv formájában, az Adamo Books könyvkiadó által. 


... Tovább
Gondolatok
Aktualitás

Támadt néhány gondolatom…A nevemhez már régóta hozzáragadt egy olyan jelző: „Nemere a kívülálló”.Van ebben valami. Nem volt rám jellemző, hogy azt gondoljam: „Kell egy csapat”.Magányosan jártam és járom az utamat, de ezt én választottam. Jól van ez így. Megmutatkozik életformámban: Nem éltem Pesten, mint a népszerű írók általában. Többet... Tovább

Újra kiadott könyv: Páncélosok
Regény

A Kódexfestő kiadó által újra kiadták a sokak által kedvelt és keresett: Pjotr Sztyepanovics Alihanov - Páncélosok című kötetet!


... Tovább
Újra kiadott könyvek
Aktualitás

Az elmúlt évtizedek alatt rengeteg könyvkiadóval dolgoztam együtt. Ezek közül jó néhány már nem is létezik azóta.

Most itt egy kis szelet a könyveimet közelmúltban megjelentető kiadók közül. 

Elnézést, ha a lista nem teljes, bővítem még...
  • Anno Kiadó

  • Athenaeum

  • Atlantic New

  • Csengőkert

  • Gold Book

  • Historycum

  • Kódexfestő

  • Pagony

  • Szalay... Tovább
Négy könyv újra nyomtatásban
Aktualitás

Négy újranyomott könyv jelent meg a héten:
Kiléphetsz a testedből
A piramisok titkai
Mengele, a halál angyala
KGB gyilkosságok


... Tovább
Engem nem lehet elhagyni
Regény Bűnügyi

A történet már megjelent egyszer elektronikus formában, most már viszont kezükbe is vehetik az olvasók!

Até papnői, a bosszúálló istennők a bűnügyi sorozat második könyvében már öten vannak. Dögösek, okosak és veszedelmesek.
Most először, a Fruzsina férjét öngyilkossági kísérletbe hajszoló budai úrihölgyek gyilkosságra szánák el magukat, de a rendőrség csak egy... Tovább

Szia, Nyíregyháza!
Aktualitás
Megjöttem. Ide hozott a sorsom, ide vezetett a szerelem. Hetvenkét évesen az ember ritkán költözik el sokszáz kilométerre, ehhez nyomós oka kell legyen. Ritkán hagyja ott addigi otthonát, egy erdő közepét azért, hogy azontúl nagyvárosban éljen. Én mégis itt vagyok, és maradok.
Az első hetekben ismerkedtem a várossal. Kevesen tudták, hogy itt vagyok, nem ismertek fel, álruhás hercegnek is érezhettem magamat. Jártam az utcákat kocsival, busszal, de legtöbbször gyalog. Régebben voltam már itt, de csak órákra, aztán siettem haza. Most már itt van az otthonom, itt születnek a könyveim.
Szia, Nyíregyháza!... Tovább